Mine nyttårsforsett (charlotteohre)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mine nyttårsforsett2016 har vært et fantastisk år med mange nye opplevelser. Opplevelser sammen med venner, familie og kjæreste. Det blir spennende å se hva 2017 vil bringe.

Jeg har laget noen tanker om hva jeg vil bli flinkere på og hva jeg vil jobbe hardere med dette året. Jeg tenker det er viktig å sette seg mål og motivere seg for året. Fortell gjerne hva som er dine nyttårsforsetter i kommentarfeltet, koselig å høre hva andre har som nyttårsforsett.

 

✈️ Reise og oppleve nye ting er noe jeg alltid har vært glad i, uansett om det er rundt i Norge eller i utlandet. Men jeg foretrekker varmere strøk. Jeg satser på at det blir noen turer dette året i og med at jeg blir 18 og kan reise sammen med venner og kjæresten.

💪🏻Trene mandag, tirsdag og fredag. For meg er det viktig å holde seg i form, og følelsen etter trening er noe av det beste jeg vet om. Da kan jeg legge med i senga å se på netflix med godt samvittighet. Så da er det bare å starte med rutinene. 

🍫 Spise godteri kun i helgene. Det er fort gjort at jeg snoker i kjøleskapet når jeg er fysen på noe. Jeg tror de fleste kjenner seg igjen i av å gå til kjøleskapet når man kjeder seg. Jeg ender ofte opp med litt sjokolade. Denne uvanen er det viktig at jeg slutter med, og heller har faste dager som lørdag og søndag til å kose meg litt ekstra.

💻 Bloggen. Jeg vil bruke mer tid på bloggen for at bloggen skal bli bra. Bruke tid på å ta bilder, skrive innlegg og kose meg med det jeg gjør. For hvis det er noe jeg elsker, så er det resultater av fine bilder. Kanskje redigere litt og få bilde enda mer perfekt. Jeg er også veldig glad i å skrive. 


 

📚Bli flinkere til å holde det ryddig rundt meg. Jeg er en person som er veldig flink til å både rote og rydde. Jeg er av den personen som bruker lang tid på å rydde og to minutter på å rote, så det her er noe jeg virkelig må gjøre noe med. Hvis jeg for eksempel ikke vet hva jeg skal ha på meg, så prøver jeg masse forskjellig, og det jeg ikke er fornøyd med, bare kaster jeg inn i skapet igjen uten å legge et system på det.

💁🏼Ha et bedre selvbilde av meg selv for å motivere og skape en sterkere selvtillit. Jeg har slitt veldig med selvbilde og selvtillit de siste årene, og nå er det på tide å gjøre noe med det. Jeg er perfekt som jeg er og du er perfekt som du er, ferdig med det. *knips knips*

🚫Glemme alt det vonde som har skjedd i 2016. Alle som har vært slemme mot meg skal ikke eksistere for meg, de er glemt. Jeg tror det er viktig å se fremover og ikke tenke så mye på hva som har skjedd. For mange kan dette være et vanskelig punkt, men jeg tror det er viktig å jobbe hardt med dette for at det nye året skal bli enda bedre. 

 

 

 • 2 kommentarer


  Victoria Larsen02.01.2017 kl.17:12

  Så fine punkter :)
  charlotteohre02.01.2017 kl.17:20

  Victoria Larsen: Tusen takk! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits